Met veel GroenLinks onderwerpen en andere thema’s die spelen in onze gemeente voel ik me verbonden. Ik heb ervaring in duurzaam ondernemen, coöperatieve energieopwekking, toerisme, zorg, welzijn en onderwijs. En heb affiniteit met natuur, voedsel & landbouw en mensen betrekken bij onderwerpen die in hun omgeving spelen. Mijn kennis en ervaring hierin, en in communicatie & management, zet ik graag in voor onze gemeente.

Zowel de groene als de linkse kant van de partij heb ik van huis uit meegekregen. Opgegroeid in het poldergebied nabij Utrecht, trok ik in de jaren ‘90 naar Nijmegen. In die tijd werd ik voor het eerst lid van GroenLinks en raakte ik op afstand betrokken bij de politiek.

Sinds 2011 woon en werk ik in Ubbergen. In mijn vrije tijd geniet ik van onze prachtige gemeente, omdat ik graag wandel, ren en fiets door polder en heuvels. Daarnaast run ik mijn sociale onderneming vanuit een kantoor aan huis. Met de organisatie werken we aan duurzaam toerisme en energie, met als doel bijdragen aan ontwikkeling van onderop.

Sinds 2014 ben ik nauw betrokken bij de energietransitie in de gemeente Berg en Dal. Zo ben ik 5 jaar voorzitter geweest van de coöperatie Energierijck, waarmee we samen met inwoners lokaal en duurzaam energie opwekken. Daarnaast ben ik actief in het Rijk van Nijmegen op thema’s rond duurzaamheid en participatie.