Nieuws

Vacature Steunfractielid /Carrousellid

Wil jij steunfractielid of carrousellid worden van GroenLinks Berg en Dal?

GroenLinks Berg en Dal is op zoek naar gemotiveerde, gedreven en enthousiaste steunfractieleden of carrouselleden! Wil jij meebeslissen over zaken die jij belangrijk vindt, volgens het gedachtegoed van GroenLinks? Vind je het tijd worden om als onderdeel van een goed en divers team écht iets te betekenen voor onze samenleving, waarbij onderwerpen als een duurzame en veerkrachtige samenleving, zorg en welzijn, goed onderwijs en eerlijke kansen voor iedereen erg belangrijk zijn? Dan is de functie van steunfractielid of carrousellid misschien wel iets voor jou!

Lees verder

Vacature penningmeester

Wil jij penningmeester worden van GroenLinks Berg en Dal?

GroenLinks wil de gemeente Berg en Dal en haar raad nog groener, socialer en diverser maken. We zoeken daarom gemotiveerde, gedreven en enthousiaste penningmeester! Als penningmeester beheer je niet alleen de afdelingsfinanciën, maar samen met de voorzitter en secretaris bepaal je de koers van de afdeling maar zorg je er ook voor dat de afdeling koersvast blijft. Het is een uitdagende rol waarin je veel kan betekenen voor de gemeente Berg en Dal.

Lees verder

Vacature wethouder

Wil jij wethouder worden namens GroenLinks Berg en Dal?

GroenLinks wil de gemeente Berg en Dal en haar raad nog groener, socialer en diverser maken. We zoeken daarom gemotiveerde, gedreven en enthousiaste kandidaat-wethouders! Wil jij als onderdeel van de gemeenteraad meebeslissen over zaken die jij belangrijk vindt, volgens het gedachtegoed van GroenLinks? Vind je het tijd worden om als onderdeel van een goed en divers team écht iets te betekenen voor onze samenleving, waarbij onderwerpen als een duurzame en veerkrachtige samenleving, zorg en welzijn, goed onderwijs en eerlijke kansen voor iedereen erg belangrijk zijn? Dan is de functie van wethouder misschien wel iets voor jou!

Lees verder

Vacature fractievoorzitter

Wil jij fractievoorzitter worden namens GroenLinks Berg en Dal?

GroenLinks wil de gemeente Berg en Dal en haar raad nog groener, socialer en diverser maken. We zoeken daarom gemotiveerde, gedreven en enthousiaste kandidaat-fractievoorzitters voor de gemeenteraad. Als fractievoorzitter ben je het boegbeeld van de fractie en van de afdeling; je bent de politieke leider van GroenLinks Berg en Dal! Wil jij als onderdeel van de gemeenteraad meebeslissen over zaken die jij belangrijk vindt, volgens het gedachtegoed van GroenLinks? Vind je het tijd worden om als onderdeel van ons team écht iets te betekenen voor onze samenleving, waarbij onderwerpen als een duurzame en veerkrachtige samenleving, zorg en welzijn, goed onderwijs en eerlijke kansen voor iedereen erg belangrijk zijn? Dan is de functie van fractievoorzitter misschien wel iets voor jou!

Lees verder

Vacature gemeenteraadslid

Wil jij gemeenteraadslid worden namens GroenLinks Berg en Dal?

GroenLinks wil de gemeente Berg en Dal en haar raad nog groener, socialer en diverser maken. We zoeken daarom gemotiveerde, gedreven en enthousiaste kandidaten voor de gemeenteraad. Wil jij als onderdeel van de gemeenteraad meebeslissen over zaken die jij belangrijk vindt, volgens het gedachtegoed van GroenLinks? Vind je het tijd worden om als onderdeel van ons team écht iets te betekenen voor onze samenleving, waarbij onderwerpen als een duurzame en veerkrachtige samenleving, zorg en welzijn, goed onderwijs en eerlijke kansen voor iedereen erg belangrijk zijn? Dan is de functie van gemeenteraadslid misschien wel iets voor jou!

Lees verder

Grensoverschrijdend openbaar vervoer gemeente Berg en Dal

In De Rozet van 25 juli stond een artikel over het grensoverschrijdend openbaar vervoer tussen Gelderland en Duitsland. Als lid van Provinciale Staten voor GroenLinks houd ik mij ondere andere bezig met het openbaar vervoer in Gelderland en dus ook met het grensoverschrijdende openbaar vervoer. Het grensoverschrijdende openbaar vervoer tussen Gelderland en Duitsland laat nu te wensen over, aldus Wouter Witteveen, statenlid GroenLinks Gelderland. 

Lees verder

Pagina's